Tidig Aprilmorgon

En tidig Aprilmorgon, så tog vi oss ut direkt efter mitt jobb! så klockan var strax efter 6 och solen på väg upp! och letade efter lite natur och djurliv i utkanten av staden och hjälmarekanal, kungsfiskaren har varit synlig så vi skulle gärna hitta den fina fågeln! men den har tyvärr hittils varit osynlig! … Mer Tidig Aprilmorgon

Mina tankar

Ta hand om er alla, och alla era nära och kära, och vi står starka tillsammans mot alla förfärliga saker som händer i våran värld. Vi tar tag i världen och gör den till en underbar plats och tar avstånd mot all ondska, visa er styrka och mod och vi tar hand om varandra, mina … Mer Mina tankar

Dagens Tanke!

I dagens samhälle är det självklart! att veta sina rättigheter! att veta vad man inte ska göra! eller Inte behöver göra! Men är det lika självklart att i dagens samhälle! veta vad man ska göra eller det man borde och måste göra! Nej då är det inte lika viktigt! känns som det är mer vikitg … Mer Dagens Tanke!

Rally Sweden WRC 2019! fartfest i Rallyskogen! snöpulsning och vilse i Norge!

En sen! tillbaka blick på Rally Sweden 2019! bättre sent än aldrig heter det! och ska ta mig i kragen och skriva några rader om Svenska rallyt! som det i mina tankar heter! och såg länge ut som att årets upplaga skulle bli att åka själv! och det brukar oftast fungera väldigt fint och bra … Mer Rally Sweden WRC 2019! fartfest i Rallyskogen! snöpulsning och vilse i Norge!

Solskenspromenad hackspettar och snögubben lever igen!

I fredags så blev det en skön promenad i solen! och vårkänslorna flödade! solen värmede och det var riktigt njutbart och strosa omkring i naturen, och vi tog en tur till Tjurlången fisk paradiset i Arbogas omnejd, och isen den ligger kvar men smälter och är bräcklig intill kanterna! så bäst att hålla sig på … Mer Solskenspromenad hackspettar och snögubben lever igen!