En helt vanlig dag! 65 tusen! lekskolan i riksdagen fortsätter!

En vanlig dag i livet! ja det är som alltid då, hälsan är ok och och solen lyser och dagen den springer på! så då är det inte så mycket att klaga på! och riksdagen och politiker är jag inte insatt i! men är det inte lekskole nivå på det hela!, ska den vara med … Mer En helt vanlig dag! 65 tusen! lekskolan i riksdagen fortsätter!

Söndag! veckan som gick,väntar på vintern!

Söndag och det kommer lite smä snökorn i luften! kanske det inte blir någon vinter här i Arboga och mälardalen! och ja kanske jag inte behöver ha någon vinter heller! jag åker inte skidor och mitt jobb fungerar bättre med barmark! men snön den lyser upp och fina och soliga snöiga vinterdagar är fantastiska! men … Mer Söndag! veckan som gick,väntar på vintern!

Nu blir det snart godnatt, tack för denna vecka ses snart igen

Ska försöka bli mera aktiv på denna blogg! ibland är det så mycket med allting så då blir det inget skrivet och när det finnes tid då finnes det inget att skriva om! så är nog bara att skriva om allt eller inget!. Det var ju så jag tänkte med denna blogg skriva vad som … Mer Nu blir det snart godnatt, tack för denna vecka ses snart igen

Rally Sweden närmar sig, Planerat bokat och klart!

Rally Sweden är tävlingen när man kan se alla Rallykanonerna här i Sverige på våra häftigaste rallyvägar och med förhoppningsvis mycket snö och is! på vägen och snövallar! tyvärr fick jag hoppas över fjolårets tävling! så nu var jag ute i god tid och planerat och hoppas på en fin tävling med mycket chanser till … Mer Rally Sweden närmar sig, Planerat bokat och klart!

Mörker! våren på väg! och det nya året fortsätter!

Trettondagsafton! tiden springer i väg och redan har vi kommit in en bit på ett nytt år! och mörker! ja det blev en promeand i mörkret i går kväll och som alltid med kameran med mig, och några fina bilder med hjälp av stativet blev det, men trettondagsafton då ska det vara kallt och snö!! … Mer Mörker! våren på väg! och det nya året fortsätter!

Hjärtat brinner! och blöder på samma gång! saknar dig min älskling

3 Månader är en lång tid! eller kanske en kort tid! min älskling har nu åkit hem igen till Lima Peru efter 3 underbar härliga månader tillsammans, och du får mitt hjärta att brinna av kärlek du får mig alltid att le och må gott! ditt underbara leende kan man aldrig förneka! alla motgångar och … Mer Hjärtat brinner! och blöder på samma gång! saknar dig min älskling