Vårkänslor vårtecken blommor och allergi, Våren är nu här på riktigt

Vår i luften och allergi i näsan och ögonen rinner, Våren är en tid när det händer mycket det blommar och det blir grönt alla utomhus aktiviteter kommer igång efter legat i träda under vinter, Vårstädningar både här och där, Vårkänslorna spirar när det äntligen blir lite värme i luften men jag behåller långkalsongerna på länge! Oftast är jag ute nattetid och det är kylslaget under småtimmarna ännu.

Djuren i våran natur är på språng och det springer vilt både här och där så gäller att vara vaken när jag susar fram i natten med mina tidningar vildsvin är det överallt och dom är många! tur hade jag när vildsvinsfamiljen sprang i samma riktning som jag och bilen vill ju inte gärna ha möte med dem!.

Vitsippsmattor och allehanda fruktträd blommar för fullt, Tiden den springer fram och känns som inte alltid hinner med allt man borde göra, En del foto promenader har jag gjort vitsipporna de står i full blom och här i Arboga har vi på 2 platser mängder av vitsippor så det ser ut som ett vitt hav av blommor.

Jobbet det rullar på och efter snökaos natten så går det mesta väldigt lätt! ibland är det bra med något som sticker ut och är en jobbig upplevelse när du är mitt inne i det hela men efteråt uppskattas det och det mesta andra är lätt fixat när det är normalt med arbete och inte blandat med 4 decimeter blöt nysnö!.

Solbränd har jag hunnit bli med! när man står ut en hel dag i solgasset och fotograferar då bli näsan röd och flinten solbränd! Kanske man skulle ha sololja och keps på sig 

Sköna maj är vi nu inne i och jag hoppas det kan bli lite värme i luften även om det har varit några sköna solskensdagar så har det varit mycket av aprilväder så hoppas på lite stadigt solsken och mera värme men det är inte alltid man får det man önskar men snart är det dags för trädgårdsskötsel hemma hos mor tur att gräsmattan klipps på 5 minuter inklusive fika 

Ofrivilliga nattpromenader har det blivit senaste veckan då bilen den privata har fungerat bra men meddelanden på instrument panelen har sagt att det är motorproblem och en röd stop signal har lyst och då är det bäst att gå i stället! en första rapport från bil verkstaden var att efter ha pluggat in datorn så var det fel på något som inte finnes på just den bilmodellen! hur det nu kan vara fel på något som inte finns!

Men men i våran värld just nu händer det mest underliga saker och känns fortfarande som man lever i någon overklighets bubbla Pandemier och världskrig och både det ena och andra så man väntar baar att man ska vakan upp till något som är mer verklighet!.

Ensamt är det i lägenheten och Maria är lika ensam i sin lägenhet på andra sidan jorden! första veckorna efter hon åkt hem var vansinnigt ensamt och ledsamt och jag gick runt och lyssnade och kikade om jag inte hade missuppfattat och hon fortfarande var kvar men tomt var det överallt. Nu har vi lämnat in om att får permanent tillstånd för att Maria ska få bo i Sverige men det skulle i bästa fall kunna ta 17 månader innan vi får svar!

Varför ska allt vara så krångligt! ibland känns det som myndigheter vill skrämma bort med att vara så krångligt som möjligt så man ger upp redan på förhand, Men nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa att vi ska kunna bo och leva på samma plats i världen 

NU är det kväll och jag som ska vakna halv 2 så är det dags att sussa gott snart, önskar er alla en trevlig och god kväll, ta hand om er alla 

Annons

2 reaktioner på ”Vårkänslor vårtecken blommor och allergi, Våren är nu här på riktigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s