Om inte vi svenskar visste att det är på riktigt! så måste vi nu F.. ta detta på allvar nu

Att inte inse och förstå! att bara göra som flocken gör! om dom andra gör så kan vi göra! assåå! gällde det mig med jag trodde det gällde alla andra! skärpning nu för… om nu inte det ska bli total katastrof! Norge börjar planera hur och när dom ska återgå till det normala och här i sverige skjuter sjukdomsfall och döds listan i höjden och vi svenska bara fortsätter livet som vanligt och bara ojjar oss för att det är många som dör.

Men strosa i grupper i solen ooch att dricka öl på utserveringar åka till lantstället osv det är en självklarhet! i Norge är det hyttförbud du får inte åka till lantstället.I min älsklings stad Lima Peru där patrullerar polisen på gatorna annars är det dött ute.Min maria är häpen hur vi kan bara fortsätta leva utan skarpa restiktioner här ! När ska vi svenskar förstå att detta är det närmaste en krigssituation vi kommer komma.

Vi kan inte bara förlita oss på att alla andra ska göra något! gå till er själva och fråga måste vi nu under denna kris!! gå på krogen,strosa i folksamlingar uppträda som flockdjur! denna lilla tid som vi nu kanske Behöva avstå vardagslyxen och leva lite i misär och stanna hemma så gott det går, använd internet och alla andra bekvämligheter vi har för att hålla kontakt med familjen!.

Om ni inte visste förut så är det nu jävlar i namma på riktigt, visa nu att ni är riktiga personer och vill ha vårat fantastiska Sverige på fötter även efter corona krisen! lyd då restriktioner och rekommendationer och hänvisa inta bara till! att alla andra gör eller jag trodde det gällde alla andra!!! Glad påsk och förhoppningsvis vill jag i framtiden säga trevlig midsommar men det är till oss alla svenskar och ta tag i situationen! allt är inte roligt i livet men nu måste vi göra detta tillsammans


9 reaktioner på ”Om inte vi svenskar visste att det är på riktigt! så måste vi nu F.. ta detta på allvar nu

  1. Jag hoppas verkligen att alla där i Sverige börjar ta detta på fullaste allvar, har släkt där o vill inte varken dem el ngn annan heller för den delen ska behöva lida i onödan. Här i Finland har vi rätt hårda restriktioner om vad som gäller. Ingen får sitta på restauranger/barer och likn. Endast take away mat som gäller. Skolorna stängda o alla som kan rekommenderas att jobba hemifrån. Endast barn till de som jobbar inom vården/räddningstjänsten o handeln (matvaruaffärer o logistik) får ha sina barn på dagis ifall det inte går att ordna på annat sätt. Inga större samlingar än högst 10 pers. Men helst inga alls. Inte ens familjer som bor skilt ska samlas för kalas och likn. Helst ska alla stanna hemma så gott det går, och det verkar gå bra, efter vad det ser ut, än så länge. Vi sitter ju alla i samma båt nu och ska ro åt samma håll, så att säga. Men det finns ju alltid dom som ska vara tvärtemot. Sköt om Dej!

    Gillad av 1 person

    1. Jag hoppas och tror att alla gör det, men känns ibland som jag skriver i min blogg att dom litar på att alla andra ska ta det på allvar! och att det inte gäller dem själva, jag har Min älskling Maria Boende i Lima peru och där är det stenhårt och polisen patrullerar ute på gatorna så vi är väldigt lyckligt lottade här i sverige och då borde all kunna följa dom små restriktionerna vi har här, sköt om dig och din familj och tack för att du skriver

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s