Betala for redan betald frukost,Kallt ar det.

Tiden gar fort och nar man har semester sa gar den extra fort och ar man tillsammans med sin saknade alkling sa gar tiden extrafort,Sa ar bast att gora det basta av det mesta,helgen eller i alla fall delar av den spenderades nara oceanen pacific ocean och da blev det annu kallare sa jag ar glad att mossan packades ner i den lilla packningen mossa och badbyxor det blev en intrsant kombination.

Aka buss gar bra och nu skulle vi ta oss fran lagenheten till omradet vid havet och dar alla turister haller till och det ar fran ungefar halvvags av lima,det tra cirka 1 och en halvtimme sa da far man en uppfattning hur stor nu staden ar, Ja trafiken ar hemsk men ochsa ar en stad som rymmer en ca sadar 10/11 miljoner stor! lite skillnad mot mitt lilla Arboga.

Hotellet hette Aloft och har nagot att gora med hotell kedjan Marriot,Fint var hotellet men det borjade med att dom ville ha betalt for extra skatt och den redan betalada frukosten! sa man bor har reda pa vad som galler och framfor allt papper pa vad man bokat eller pa nagot satt kan visa vad som inkluderas i bokningen, Jag hade bara betalt skatt for en person!fragan ar varfor dom bara tar betalt for 1 st nar man bokar for 2 st, nu star det i avtal att lokala skatter kan forekomma sa jag tar det som det ar en lokal avikelse, tyvarr ar landet Peru kant for att pa alla satt forsoka fa till extra avgifter.

Frukosten ville jag inte betala for 2 ganger och det stod ochsa i det kvitto jag hade med mig, sa det protesterde dom ratt lamt i mot nar jag sa att den frukosten ska jag ha och ej betala igen for, Nar man har ratt sa ska man sta pa sig och kan man desutom visa det pa prant, da blir dom flesta mycket mer sammarbetsvilliga.

Nagon havsutsikt fick vi inte men dar pa 6 vaning sa hade vi ratt bra utsikt over omradet och dom stora hotellen hopar sig i narheten av vattenbrynet,och turisterna som alltid far se det fina va alla staderna,Det rikitga livet och hur det verkligen ar i denna stad eller andra forsoker man ofta skyffla undan,Men men ar ratt skont med att flyta runt i turiststraket en stund med,i stallet for ruffel och brate sa blir det en och annan porsche och fina hus och lyxhotellen, kommer du halvannan timme in i Lima ja da far man se andra saker och som jag skriver i annan blogg vi ska nog vara glada over den standrad och liv vi har i Sverige.

Tvarr sa saknar jag fortfarande nagra bokstaver och den data repratoren som ska laga den datorn haller sig valdigt mycket undan,hoppas jag far den lagad snarast da det ar lattare att lasa korrekt svenska.

Hotellrummet var fint och uppfyllde alla vara forvantningar och en liten rundtur pa hotellet sa hittade vi bade gym och swimmingpool darav badbyxor for inomhusbruk och mossan for utomhusbruk,darefter sa tog vi oss igenom valdigt mycket trafik och gatuarbeten och annat till kopcentret med havsutikt dar den prestigefyllda bowlingmatchen skulle ske!och jag var laddad sa ochsa Maria, sa det blev lite luften gar ur kansla nar en vakt medelade att bowlinghallen var nedlagd!.

Da blev det ingen Bowling sa da blev det en liten fika som blev stor forst en kaffe och en juice och sedan paokades bestallning med bade det ena och det andra, och efter fika sa blev det en varsin liten pizza pa pizzahut som inte var sa liten, sa da blev det en promenad till hotellt matta och belatna, tur var det att vi hade bestamt oss for att spendera 1 timme i gymmet det blev extra bra efter bade fika och pizza.

Ett fint gym inkluderades i hotellt och med cyckelmaskiner per fot och sittandes och ett lopband som kom svetten fram och det var skont med ett traningspass som sannerligen nufortiden ej hander ofta,sedan blev det ett valdigt skont dopp i poolen dar det var valdigt folktomt dvs vi var ensamma och mycket varmt och skont vatten,sverige dar ar det obligatoriskt att lara sig simma i skolan men det galler inte Peru, sa jag lar maria att simma och det gar valdigt bra med halvkroppssimmning! alltsa armtagen gar fint men sedan ska det ochsa kombineras med benen.

Vi hoppas pa mer simtraning och morgonpasset ej bara i radion! utan vi tog ett sadant i gymmet och i poolen fore frukost och da fungerade simminingen battre, sedan smakade frukosten utmarkt, men det ar nog mer lunch an frukost da det blev bade korv och bacon och aggrora och mycket mer sa da var magen full igen, senare under dagen pa vag hemat sa hittade vi en annan bowlinghall sa det blev bowling i alla fall.

Tack som alltid att ni laser mina rader och hoppas ni tar er igenom min text nu med nar det fattas bokstaver, onskar er alla en fin vecka och vi hors igen hoppas jag, lite mer bilder fran djurpark och omradet Miraflores nara det Stilla havet, ta hand om er och era nara och kara


10 reaktioner på ”Betala for redan betald frukost,Kallt ar det.

  1. Roligt att ni verkar ha det bra och att det trots alt blev bowling. Tyvärr är det inte längre obligatorisk simundervisning i Sverige. Fler och fler vuxna kan inte simma. Jag jobbar lite med politiskt uppdrag och vi har skrivit en motion till kommunfullmäktige att vi vill att våran kommun ska ordna obligatoriskt simundervisning i skolorna igen.
    Vad bra att du lär din Maria att simma så ni kan vara mycket i vatten, för det är ju så härligt.
    Ha det fortsatt bra

    Gillad av 1 person

    1. Hej! godnatt ar det nog hemma i Sverige, ja allt gar ju inte helt som planerat men da far man tanka om och hitta alternativ,Och! ja den hade jag missat, och tank att altid det som ar bra och valdigt nyttigt! det tarm man bort, att lara sig simma borde alla ha ratt att gora och det i skolan, och simma ar skont och avkopllande och maria lar sig mer och mer, ha det gott och bra hemma i sverige

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar